Port Vell

Inici

Xavier Tallet

En Xavier va començar de tenor en el món de la música en una coral de barri als 7 anys, passant després a la corda de tenor segon, a la de baríton i finalment a la de baix. L'any 1986 va fundar, juntament amb els membres, el grup d'havaneres Xarxa, on va estar alternant la coral i el grup fins al final de la temporada del 1995. Acabat el cicle amb Xarxa, va començar una nova etapa junt amb altres components fundant així el grup d'havaneres Port Vell. Va alternar durant uns anys la direcció de la coral, el dificil art del jazz espiritual amb una formació altruista i el grup d'havaneres. Ha actuat entre altres llocs a Bèlgica, Principat d'Andorra, País Vasc, Galícia, Cantàbria, Castella la Manxa, Comunitat Valenciana i iIlles Balears. Té enregistrat 1 cd la coral Barcarola, 2 cd's amb el grup Xarxa i 4 amb el grup Port Vell.

Denis Serrano

En Denis va estudiar música al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, cursant acordió amb la Pepita Perelló i realitzant cursos de postgrau amb Oleg Sharov i Miquel A. Maestro. Durant 8 anys va formar part de l'Orquestra de Cambra d'Acordions de Barcelona, col·laborant amb l'Ensamble d'acordions del Liceu i l'Orquestra d'Acordions de Sant Vicenç. Com a solista i membre de diferents conjunts ha realitzat actuacions arreu de Catalunya, Espanya i Europa. Paral·lelament va estudiar la carrera de magisteri, compaginant les actuacions amb el grup Port Vell amb la docència musical en un centre de primària de Castellar del Vallès.

Julià Martinez

En Julià va estar a l'Orfeó Catalònia de solista amb els infants. Baixista i cors amb 2 grups de Pop-Rok orquestra "Sensasion" i orquestra del grup de Teatre "Teatre de la Luna". 1r disc enregistrat amb "Palacio de invierno". Pop-Rock 2n disc "zonagrey" Rok i desde l'any 2000 tenor del grup Port Vell. Atret per la música popular en Julià toca la gralla amb els Castellers de la Sagrada Família, ha tocat amb Gegants de Gràcia i toca la tarota amb l'Aliga de Gràcia, a l'hora que segueix fortmant-se al Centre Artesa Tradicionarius CAT

Laia Tallet

La Laia Tallet porta des dels 13 anys en el món del cant. En l’actualitat és cantant del Cor Jove de l’Orfeó Català del Palau de la Música on va tenir el privilegi de fer de solista juntament amb el propi Albert Guinovart al piano interpretant una cançó anomenada Ciutat d’Ivori del musical “Flor de Nit”. També va formar part del grup Melòdics i després d’un parell d’anys es van presentar al programa de tv3 “Oh Happy Day”. Va formar part del cor de Ciutat Vella del Palau de la Música i en algunes ocasions va fer de solista. En l’actualitat també és un component del cor anomenat Musicals Choir que està dirigit per la Cristina Colomer. Va estudiar a l’Escola de Músics i JPC on va emprendre l'estudi del cant modern a nivell professional. Actualment es component del grup d'havaneres Port Vell i estudiant de l'escola de Teatre Musical, Aules amb el Daniel Anglès de director. Ha participat en diferents enregistraments del Cor Jove del Palau de la Músics i individualment.

German Tallet

"A finals de l'any 1995, l'Albert i el Xavier em van proposar de formar un grup d'havaneres i que m'encarregues de la feina de sò i contractació. El 1995 doncs va començar una nova etapa fundant així el grup d'havaneres Port Vell."

En German és el coordinador i tècnic de so del grup. Té enregistrat 1 cd amb la coral Barcarola i 4 amb el grup Port Vell.